Boligsalgsrapporter i Oslo og Akershus

Takst og Miljø har ukentlige opprag med Boligsalgsrapporter. 

Vi utfører Boligsalgsrapporter i Oslo og Akershus, vi utfører også oppdrag på deler av Østlandet. Vi utfører i tillegg til Boligsalgsrapporter, tilstandsanalyser på alle typer bygg. Våre takstmenn har lang erfaring fra Boligsalgsrapport og utfører grundige undersøkelser i hus, eneboliger, rekkehus og leiligheter på Østlandet.

En Boligsalgsrapporter er ikke likestilt med en verditakst. Den største forskjellen mellom en Boligsalgsrapport og en verditakst er informasjonen du som forbruker får og gir kjøper. Boligsalgsrapporten skal være skrevet slik at den er lett å lese for deg og den skal gi en riktig tilstand på bolighuset du skal kjøpe.

"Hverdagen skal etter 2015, bli lettere for alle i eiendomsmarkedet"

Det blir fra 2015 foretrukket å bruke en Boligsalgsrapport ved alle eiendomstransaksjoner i Norge. 

Utførelsen av en Boligsalgsrapport er forankret NS 3600 "Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig". Denne standarden danner grunnlaget for våre nye rapportert. Denne standarden har siden 2007 vært etterlengtet i hele forbundet. Det vil i Norges Takseringsforbund øke standard på våre rapporter. Takst og Miljø gjennomgår den obligatoriske etterutdannelsen gjennom Norges Takseringsforbund og NEAK hvert år.

Våre boligsalgsrapporter vil i fremtiden danne grunnlaget for alle eiendomstransaksjoner og vil være til nytte for både deg som selger og deg som kjøper.

Vi i Takst og Miljø jobber på tvers av dette markedet og er til enhver tid oppdatert på hva som blir solgt og til hvilke priser eiendomsmarkedet i Oslo og Akershus har.

Ring oss i dag på 90524720, eller besøk oss på ett av våre to kontorer.

 

 

ring oss i dag
90524720

 

1460987427 square facebook1460992593 square google plus1460992605 square linkedin1460992639 youtube v2

landskap

Våre Akkrediteringer

NTF medlem takst og miljmiljfyrtrn takst og miljbvn takst og miljbyggforsk sintefDNV takstmann granito logoTRV